Benvinguts al curs 2018/19!

By | 2018-10-23T12:44:07+00:00 22/10/18|noticia|2 Comments

Un curs més, ja hem activat la maquinària de les classes, ens hem retrobat amb els companys i l’alumnat i tornem a enfrontar-nos a tot un curs ple de reptes, que de ben segur ens portarà noves experiències i aprenentatges.

Si estàs llegint aquestes línies, és perquè aquest curs Legiland forma part del pla lector del vostre centre. L’equip Legiland desitja que trobeu a la plataforma una nova eina per apropar la lectura als infants i joves i que aquests s’engresquin i descobreixin el gust per la lectura i millorin la seva comprensió lectora, tema que preocupa a les famílies i al professorat.

A Legiland hem començat el curs amb molt bon peu: tenim unes xifres de llibres llegits molt interessants, que compartirem més endavant amb vosaltres, i això significa que l’alumnat està participant molt activament. Sabem que hi ha centres educatius que encara esteu començant a activar la plataforma, així que aquestes xifres aumentaran les pròximes setmanes. Però més enllà de les xifres, el més important és que s’està despertant el cuquet per la lectura entre l’alumnat amb la gran quantitat de comentaris positius i de descobriment de noves lectures.

Ens queda molta tasca per endavant, però aquest curs, des de Legiland, tenim moltes propostes preparades per fomentar la lectura i dinamitzar-la a l’aula. I només necessitem que vosaltres, tutors i gestor de centre, feu vostre el projecte Legiland per aconseguir desvetllar l’interès per la lectura entre el nostre alumnat. Comencem?

About the Author:

2 Comments

  1. Aquest curs part de la primària i la secundària de l’Escola Arrels participarà amb molta il·lusió en el projecte Legiland. L’objectiu de la incorporació d’aquesta eina en el nostre currículum en l’àrea de llengües és augmentar la competència comunicativa i lingüística i el desenvolupament de l’hàbit lector dels alumnes. L’equip docent té molt present que la competència lectora és la base de molts aprenentatges i un requisit per participar amb èxit en bona part dels àmbits de la vida adulta del nostre alumnat.

    • Silvia González 29/10/2018 en 09:37 - Respondre

      Moltes gràcies, Roser! Desitgem que Legiland us ajudi en aquesta tasca tant important que és la de crear lectors de futur que gaudeixin dels llibres i que la competència lectora que adquireixin els serveixi per tots els aprenentatges acadèmics i vitals. Bones lectures, Escola Arrels!

Deixeu un comentari