Aquest curs hem continuat millorant l’experiència que com a usuaris teniu tant el professorat com l’alumnat. Per aquesta raó, hem afegit algunes funcionalitats a partir dels vostres suggeriments.

PROFESSORAT

– Filtre per temàtiques

A partir d’ara tant els professors com l’alumnat compte amb altre element de cerca de llibres: el filtre per temàtiques. En aquest filtre trobareu els llibres classificats per temes que poden resultar interessants treballar a l’aula o per adquirir més coneixement. Temàtiques com la violència masclista, la pau o l’assetjament escolar són les primeres que trobareu i que anirem ampliant.

Filtre de seguiment lector per trimestre

Una de les millores que hem aplicat i que ens heu comentat vosaltres en alguna ocasió, és aquest filtre que permet veure el seguiment lector dels alumnes per trimestre. D’aquesta manera, podem ser molt més ràpids i precisos a l’hora de revisar les lectures que estan realitzant, ja que només ens focalitzem en les del període que nosaltres vulguem.

-Ampliació dels reconeixements

També una de les coses que hem modificat, a partir dels vostres suggeriments, ha estat els reconeixements que podeu lliurar al vostre alumnat. A partir d’ara, aquests reconeixements es poden donar una vegada per trimestre a cada alumne i no com fins ara que només era un al curs per alumne.

ALUMNAT

-Nivells puntuació ajustats per a augmentar la motivació

Amb l’objectiu de mantenir i augmentar la motivació de l’alumnat, s’han ajustat els diferents nivells per puntuació. Per tant, si ara sentiu que alguns dels vostres alumnes han canviat de nivell i han passat de Formiga a Abella sobtadament, és per aquest reajustament. Ara resulta més fàcil passar de nivell en les franges inferiors, però una mica més complicat en les franges altes pels lectors experts.

I, per últim, comentar-vos que aquests pròxims dies veureu que la portada de la web de Legiland canvia de disseny. Això no us afecta en cap funcionalitat de la plataforma, ja que continua el botó d’ACCÉS i l’interior de la plataforma és el mateix, però us volem avisar perquè ho tingueu en compte.